OVER MIJ

Theo de Bruijn geeft pofessionele privelessen en duo-lessen, voor beginners en (ver-) gevorderden. Tevens bereidt hij leerlingen voor die naar het conservatorium willen.

Als tiener verloor hij zijn hart aan het gitaarspelen: hij ging op les en won op 13-jarige leeftijd de tweede prijs op het door de T.R.O.S. georganiseerde gitaarconcours. Hij was leerling van meestergitarist Antonio Pereira Arias aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag.

 Nadat hij in 1986 zijn diploma had behaald, bracht hij zijn spelniveau tot een hoger artistiek niveau door workshops en masterclasses van bekende concertgitaar-meesters zoals Carlo Dominiconi en de Assad Braothers. Regelmatig gaf hij concerten, zowel solo als met gitaarduo Meridional.

Op gebied van gitaarlessen heeft Theo rijke ervaring, hij werkte 22 jaar met veel plezier op de muziekschool Noord-West Veluwe te Harderijk en omgeving. Momenteel werkt hij samen met collegamusici en verzorgen zij samen leerorkestprojecten voor Cultuurkust op diverse basisscholen op de Veluwe waaronder bij Rehobotschool in Nijkerk en de Ichtusschool in Putten.

CONTACT